+0034 686 931 876 | info@casaandalucia-es.com
+0034 686 931 876
 • Nederlands
 • Español
 • Diensten

  Professionele ondersteuning

  Professionele ondersteuning bij al uw onroerendgoed vragen in Zuid Spanje, zo kunnen de services van Casa Andalucía het best worden omschreven. Een overzicht van de deelgebieden waar wij u uitstekend van dienst kunnen zijn:

  • Aankoopbegeleiding
  • Verkoop 
  • Verhuur
  • Hypotheken
  • Onderhoud en management
  • Verzekeren van Spaans onroerendgoed

  Aankoopbegeleiding

  Casa Andalucia is gespecialiseerd in aankoopbegeleiding aan de Costa del Sol. Zoekt u een villa of appartement, bij ons kunt u rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding bij het zoeken en aankopen van uw Spaanse huis. We onderscheiden ons van andere makelaarskantoren door een flexibele dienstverlening telkens aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant. Lees meer over aankoop van een woning in Spanje.

  Verkoop

  Het succesvol presenteren en promoten van uw woning, een professionele begeleiding tijdens bezichtigingen zijn enkele basisfactoren. We lichten graag in een kort onderhoud toe wat Casa Andalucia extra kan betekenen voor, om uw woning in de huidige markt te kunnen verkopen. Lees meer over verkoop van uw woning in Spanje.

  Verhuur

  Casa Andalucía is de specialist als u een woning in Zuid-Spanje wilt verhuren. Met name luxe villa´s met privé zwembad in de regio Mijas, Marbella of Costa del Sol kunnen wij namens u verhuren. Wij bemiddelen in alle soorten woningen voor de verhuur. Appartementen, penthouses, geschakelde woningen en villa’s. Lees verder over de verhuur mogelijkheden van úw woning. 

  Hypotheek

  Casa Andalucia kent alle mogelijkheden om uw woning in Spanje te financieren. De hypotheek kan zowel via een Spaanse bank als een Nederlandse bank. Een combinatie van beide is mogelijk. Beide manieren hebben voordelen. Lees alles over een hypotheek op uw huis in Spanje.

  Onderhoud & Management

  U bent eigenaar van een woning aan de Costa del Sol, maar verblijft niet permanent in Spanje? Casa Andalucía kan uw woning tijdens afwezigheid regelmatig controleren, voor of na verhuur, na noodweer etcetera. Wij bieden een standaard pakket aan, waarbij uw woning wordt bezocht en gecontroleerd. De prijs is afhankelijk van het aantal bezoeken per jaar en het type woning. Lees verder over Onderhoud & Property Management

  Verzekeringen

  Uw tweede woning in Spanje is van onschatbare waarde. Logisch, want het is een plek die u zelf heeft uitgezocht en ingericht; waar u helemaal zichzelf kunt zijn. De woonverzekeringen van Casa Andalucía beschermen uw woning en bezit in Zuid Spanje tegen schade en diefstal.
  De opstalverzekering (ook wel woonhuis verzekering genoemd) verzekert het huis of appartement tegen brand, storm en andere mogelijke ongemakken. Met een inboedelverzekering verzekert u alle zaken die zich in en om uw Spaanse huis bevinden. Lees verder over het verzekeren van uw huis in Spanje.